Hotel Mieszko od wielu już lat jest organizatorem bali studniówkowych. Na tę okazję przygotowujemy specjalne menu, wystrój naszej restauracji, a przede wszystkim zapewniamy fachową i profesjonalną obsługę. Zadbamy o każdy detal, a wszystko po to, aby nasi goście oddali się zabawie i zapamiętali pierwszy w ich życiu bal.
Studniówka 2020
Nowe Menu
Rozpoczęcie balu 19:00
Uroczysta kolacja ok. godz. 20:00
Zupa do wyboru
Rosół Królewski z makaronem
Zupa borowikowa z kluseczkami
Krem z pora z grzanką
Danie główne do wyboru
Rolada ze schabu ze szpinakiem, puree, mini marchewki
Medaliony z polędwiczek wieprzowym w sosie pieczarkowym z puree ziemniaczanym z brokułami w sezamie
Kotlet de Volaile z serem i masłem podany z cząstkami ziemniaczanymi i surówka szopską
Pieczony karczek w goździkach podany z kluseczkami Gnochii i surówka szopską
Po kolacji ok. godziny 21,30 TORT /we własnym zakresie/
Godzina 23.30
Boeuf Strogonow - 1 porcja/osoba - podaje kelner,
Na półmiskach pół na pół:
Szaszłyki z piersi kurczaka w chrupiącej panierce panko z sosem BBQ
Szaszłyk wieprzowy
Godzina 1,00
Barszcz czerwony z krokietem i pieczarkami - 1 porcja/osoba
Zakąski zimne na stołach
Tapasy (z serem pleśniowym, z łososiem, szynka dojrzewającą )
Sałatka gyross
Sałatka grecka
Kruche babeczki z kolorowymi pastami
Napoje zimne
Soki owocowe, woda, cola, fanta, sprite – bez ograniczeń
Bufet słodki i napoje gorące – bez ograniczeń
Kawa, herbata
Szarlotka, babeczki z kremem i owocami, ciasto czekoladowe z malinami
Owoce
Cena: 130zł/os.*
*Obsługa techniczna (kamerzyści , orkiestra) rabat - 50%
Zapraszamy serdecznie,
Szczegółowe informacje: Biuro Obsługi Klienta - Grażyna Matuszak - tel. 95 733 98 94